شمه ای از بیوگرافی استاد حجت نجاتی

 

اینجانب کاراته را رسما ازسال 1356 باسبک کان ذن ریو در شهرستان گرگان شروع کردم بعد از گذشت دوسال تغییر رشته دادم و جذب رشته کونگ فو شدم و بعد از گذشت یک سال تمرین دنبال رشته های سخت و همراه با دفاع شخصی می گشتم که در ورزش های سنتی باستانی و کشتی کج شروع به فعالیت نمودم. در سال 1362 چون پدرم ازگرگان به تهران عزیمت نمود و در تهران مستقر شدیم توسط یکی از دوستانم به استاد عاشوری که مربی تکواندو بودند در سالن شهید منتظرالقائم (سالن شمشیر بازی فعلی) شروع به ورزش تکواندو نمودم. با رفتن اینجانب به فدراسیون کاراته در سال 1363 و بعد از چند ماه کارکردن با استاد ولی نژاد آشنا شدم استاد ولی نژاد مسئول سبک کوک سول وان درایران بودند که سیستم های دفاع شخصی کره (عصاره هنرهای رزمی مشرق زمین) را تدریس می کردند. درخدمت شاگردی ایشان بودم. از آنجا که علاقه زیادی به فنون دفاع شخصی داشتم و بیشتر به طور خصوصی نزد استاد فنون رایاد می گرفتم خیلی سریع رشد کرده ودراولین مسابقات دارین (مبارزه) که در تهران باشگاه بودوکان (شهید بهشتی) برگزار گردید. شرکت کرده و مقام اول را کسب نمودم.

معرفی گرند مستر جونگ کوان جانیم نجاتی

 

بعد از 7 سال تمرین با استاد ولی نژاد بنابه دلائلی از فعالیت سبک کوک سول وان جلوگیری بعمل آمد. با خودم گفتم تا مجددا” فعالیت کوک سول وان رسمی شود سری به رشته های کاراته بزنم که با استاد محمد نوروزی آشنا شدم و سبک شوتوکان JKA را نزد استاد نوروزی شروع کردم در مدت یک سال به دان یک شوتوکان نائل گشتم. بعد تصمیم گرفتم هم سبک خودم کوک سول و هم شوتوکان را تمرین کنم. که باخبر شدم استاد ولی نژاد قرار است سفری به کشور کره داشته باشد و بعد از گذشت یک ماه درکره سبک هاپکیدو را به کشور ایران به ارمغان آورد. و با ارتباطاتی که داشت درسال 1371 مجوز فعالیت هاپکیدو را به جای کوک سول شروع کرد. و خیلی سریع تکنیک های هاپکیدو به جای کوک سول جایگزین شد و از تیم ایران دعوت شد جهت شرکت در مسابقات جهانی هاپکیدو سال 1993 درکشور ایرلند که به اتفاق 5 شرکت کننده از ایران عازم این مسابقات شدیم که تیم ایران نایب قهرمان این دور از مسابقات و اینجانب به کسب یک مقام دوم تیمی و یک مقام سوم انفرادی نائل شدم و مقام های بین المللی ،کشوری و سبکی درطی این چند سال کسب نموده ام. بعد از گذشت سه سال جلسات زیادی با آقای خانیان برگزار کردیم و تصمیم گرفتیم که سبک جدیدی که توسط استاد کیم پایه گذاری کرده به نام هان مودو را کار کنیم و خودمان باشیم .که درسال 1376 رسما” با استاد خانیان در باشگاه تکنیک های هان مودو را به جای هاپکیدو اجرا می کردیم با پیگیری های فراوان درسال 1379 از سوی معاونت محترم ورزشی مجوزی به نام کمیته مستقل هنرهای رزمی هان مودو به ماداده شد و فعالیت خود را شروع کرده و اینجانب به عنوان نایب رئیس سبک معرفی شدم و همه برنامه های سبک از قبیل برگزاری مسابقات، استاژ، کلاسهای مربیگری و اعزام تیم و داشتن تعداد زیادی شاگرد و همسو بودن بیشتر استان ها با اینجانب تصمیم گرفتم سبک سنتی و اصیل کره ای که قبلا” کارکرده بودم وآشنایی کامل از این رشته داشتم رابنام انجمن کونگ جونگ موسول درایران معرفی نمایم. که با درخواست به ریاست محترم فدراسیون کاراته جناب آقای سمندر، و از شناختی که ازبنده داشت با موافت اینجانب مجوز فعالیت سبک را در سال 1386 صادر فرمودند. ولی بعد از گذست یک سال تحقیق و ارتباط با فدراسیون جهانی کیدو در دی ماه 1388 مجددا” ازطرف فدراسیون جهانی کیدو (هانمینجوک هاپکیدو ) کره بعنوان نماینده کیدو و مسئول سبک کونگ جونگ موسول در ایران به فدراسیون محترم ورزشهای رزمی جناب مهندس نوحی وسازمان تربیت بدنی معرفی شده ام.

اگر چه هنرهای رزمی کره در چارچوب دربار سلطنتی و چه بیرون از آن به توسعه و پیشرفت خود ادامه داده اند، از تلاش های بسیاری از هنرجویان هنرهای رزمی برای تمرین، ثبت و گرد آوری این تکنیک های گرانبهای هنرهای رزمی تشکر و قدردانی می نمائیم.

و در حال حاضر به عنوان سبک انتقال یافته از فدراسیون کاراته، فعالیت خود راتحت پوشش فدراسیون ورزش های رزمی ایران ادامه داده و در تمام برنامه های آن فدراسیون محترم شرکت کرده که در آذرماه 89 باسه تن از مسئولین سیستم دهان کوک سول به نام آقای محمدرضا سودمند و سیستم هانمینجوک هاپکیدو آقای امین جلالی سفری به کشور کره داشتیم برای تمرینات دوره های ویژه فنی سبک که باموفقیت به پایان رساندیم.